Slide
Novice
Končana sanacija parketa in liniranje igrišč v ŠD Polaj

Pa ga imamo ... nov parket v ŠD Polaj!!! Saj ni res, samo zgleda tako kot bi bil nov.

Parket je bil prebrušen, sanirano kar je bilo potrebno, nato je bil parket 3x lakiran, toniran s temnejšo barvo, začrtana so bila vsa igrišča ter nazadnje še 1x vse polakirano. Dela so bila končana pred rokom in v okviru planirane investicije. 

Pa pravijo da v Trbovljah nimamo dobrih, kaj dobrih ... odličnih obrtnikov na različnih področjih. Na tem mestu bi se zahvalili izvajalcu del Merzel Franc s.p. Trbovlje, s svojim podizvajalcem Brodar Matjaž s.p. Trbovlje za opravljena parketarska dela kot tudi obrtniku Razdevšek Simon s.p. Velenje za korektno izvedena dela začrtavanja vseh igrišč na parketu. Prav tako pohvala nadzoru, katerega je izvajala Zidar Jerica s.p. iz Trbovelj (Degar).

V novici "V zavodu za šport Trbovlje smo ponovno pridobili nepovratna sredstva" pa je zapisano na kak način smo prišli do "novega" parketa.

V Zavodu za šport Trbovlje upamo, da bomo mi kot upravljavec in vsi uporabniki (dijaki, osnovnošolci, športna društva in klubi) pripomogli, da parket ostane čim dlje v "dobri kondiciji".

Nekaj utrinkov sanacije parketa: