Slide
Novice
V zavodu za šport Trbovlje smo ponovno pridobili nepovratna sredstva

V Zavodu za šport Trbovlje smo se konec lanskega leta prijavili na Fundacijo za šport na področju D3 – dejavnost interesne športne vzgoje otrok in mladine s programom »Spoznavajmo se s športom« in na področju O – gradnja športnih objektov s programom »Sanacija športnega parketa v ŠD Polaj«.
Odobrena sta bila oba programa. Programu »Spoznavajmo se s športom« je Fundacija že deseto leto zapored dodelila nepovratna sredstva. Prav tako je Fundacija podprla program »Sanacija športnega parketa v ŠD Polaj«. Polovico vrednosti investicije bo tako pokrito z nepovratnimi sredstvi fundacije, 30% bo pokrilo Ministrstvo za šport (MIZŠ), 20% pa Občina Trbovlje.
Potrebno pa bo nekaj dodati za liniranje igrišč (centralna igrišča rokometa, košarke in odbojke ter 3x bočna igrišča košarke in odbojke) ... verjetno Zavod za šport Trbovlje s sredstvi tržne dejavnosti.

Dela sanacija parketa (brušenje, popravilo parketa, liniranje igrišč ter 4 x lakiranje) bodo izvedena med poletnimi šolskimi počitnicami … končana naj bi bila do 5. avgusta 2017.