Slide
Novice
Začetek kopalne sezone na Letnem kopališču Trbovlje

Spoštovani obiskovalci »Letnega kopališča Trbovlje«
 
Otvoritev kopalne sezone se ponovno bliža. Uradna otvoritev letnega kopališča naj bi bila v petek, 01.06.2018 ob 9.00 uri … seveda v kolikor bo vreme dovoljevalo. Enotna cena vstopnice na dan otvoritve bo znašala 2 €.
Kot vsako leto tudi letos »Društvo za podvodne dejavnosti Trbovlje« v sodelovanju z »Zavodom za šport Trbovlje« organizira »Dan odprtih vrat v podvodni svet« in sicer v nedeljo 3.6.2018 od 11.00 ure dalje. Prikazana bo potapljaška oprema, predstavitev osnov potapljanja, prav tako pa bo možen preizkus potapljanja pod budnim očesom inštruktorjev plavanja ter izkušenih potapljačev. Tudi slikanja pod vodo ne bo manjkalo.
 
Vse posodobitve od leta 2008 dalje (odbojkarsko igrišče na mivki, pokrit gostinski vrt, tobogan za najmlajše, namestitev dodatnih otroških igral, vodna žoga »Hodi po vodi«, prenova prelivnega polja na velikem bazenu, prenova srednjega bazena ter povezava kopalne vode med velikim in srednjim bazenom, itd.) pustile svoj pečat … vsako  leto namreč beležimo porast števila obiskovalcev.

Tudi v letu 2018 bomo v sodelovanju z DPM 3 x tedensko za naše najmlajše izvajale animacije (razna tekmovanja in igre tako v vodi kot na suhem). Za ne čisto najmlajše pa bomo 2 x tedensko izvajali vodno zumbo ter vodno aerobiko. Prav tako pripravljamo skupne aktivnosti za družine. Seveda bodo na koncu najaktivnejši otroci nagrajeni … s sladoledom, pizzo, vodno žogo, … . Tedenski plani s točnimi dejavnostmi za celo poletje bodo v kratkem predstavljeni in oglaševani.
 
Kar pa vas verjetno najbolj zanima … cene vseh vstopnic ostajajo nespremenjene!

CENIK LKT 2010 + družinska 1.7.2015
  • Bazen je za kopalce odprt:
  • med delavniki od 9.00 do 18.00 ure
  • ob sobotah, nedeljah ter praznikih od 9.00 do 19.00 ure
  • večerno plavanje od 20.00 do 22.00 ure (v avgustu od 19.00 do 21.00 ure)
  • V primeru slabega vremena (hladno, deževno, vetrovno,…) bo bazen občasno zaprt.
  • V soboto, 23.6.2018 je zaradi izvedbe 49. Lučkinega pokala kopališče za obiskovalce zaprto! V kolikor bo večernje plavanje omogočeno, vas pravočasno obvestimo.
  • Kopalno sezono bomo predvidoma zaključili v začetku septembra, seveda v odvisnosti od vremena.
 
Skupaj z vami si želimo lepega vremena ter upamo, da boste preživeli nekaj prijetnih uric na našem kopališču.
 
 
  Zavod za šport Trbovlje
      Edvard Bravec
 
Trbovlje, maj 2018
 
Informacije v zvezi z Letnim kopališčem je možno dobiti na blagajni kopališča, oziroma na telefon 0356 25 295 ali na sedežu zavoda, Rudarska cesta 6 – tel. 0356 25 280.