Slide
Novice
Začetek kopalne sezone na Letnem kopališču Trbovlje

Spoštovani obiskovalci »Letnega kopališča Trbovlje«
 
Glede na trenutne vremenske razmere in trenutno temperaturo si je malo težko predstavljati biti oblečen v kopalke, se namakati v zunanjem bazenu, uživati ob hladni pijači, se družiti na trboveljskem kopališču s prijatelji, pa vendar …
Ne glede na vse, otvoritev kopalne sezone se vseeno bliža. Uradna otvoritev letnega kopališča je običajno na občinski praznik 1.junija. Glede na jubilejni 50. Lučkin pokal, pa smo ta datum prepustili Plavalnemu klubu Rudar Trbovlje za izvedbo enega najstarejših mitingov v Evropi.
 
Torej, otvoritev kopališča naj bi bila v petek, 31.5.2019 ob 12.00 uri, seveda v kolikor bo vreme dovoljevalo. Enotna cena vstopnice na dan otvoritve bo znašala 2 €.
 
Kot vsako leto tudi letos »Društvo za podvodne dejavnosti Trbovlje« v sodelovanju z »Zavodom za šport Trbovlje« organizira »Dan odprtih vrat v podvodni svet« in sicer v nedeljo 2.6.2018 od 12.00 ure dalje. Prikazana bo potapljaška oprema, predstavitev osnov potapljanja, prav tako pa bo možen preizkus potapljanja pod budnim očesom inštruktorjev plavanja ter izkušenih potapljačev. Tudi slikanja pod vodo ne bo manjkalo.
 
Tudi v letu 2019 bomo v sodelovanju z DPM 3 x tedensko za naše najmlajše izvajale animacije (razna tekmovanja in igre tako v vodi kot na suhem). Za ne čisto najmlajše pa bomo 2 x tedensko izvajali vodno zumbo ter vodno aerobiko. Prav tako pripravljamo skupne aktivnosti za družine. Seveda bodo na koncu najaktivnejši otroci nagrajeni … s sladoledom, napitkom, vodno žogo, … . Tedenski plani s točnimi dejavnostmi za celo poletje bodo v kratkem predstavljeni in oglaševani.
 
Kar pa vas verjetno najbolj zanima … cene vseh vstopnic ostajajo nespremenjene!
Naj omenimo tudi malo novost katero bomo poskusno izvedli v letošnji sezoni. Delovni čas med delavnikom bomo podaljšali za eno uro in sicer od 9.00 do 19.00 ure (do sedaj do 18.00 ure). V tej eni uri bodo člani Plavalnega kluba Rudar imeli na voljo le polovico bazena, polovico pa ga bo kot rečeno na voljo obiskovalcem bazena.

Še nekaj! Občini Trbovlje ni uspelo pridobiti najemnika gostinskega lokala na kopališču (na dva razpisa ni bilo prijavitelja). Vendar brez skrbi ...  občina je oddala v upravljanje lokal Javnemu zavodu MCT, tako, da se boste lahko vseeno ohladili in odžejali.

Ker pa v lokali ne bodo stregli prehrane, bomo v Zavodu za šport poskrbeli tudi za to ... namestili bomo aparate za prigrizke, sladoled, ... . Upamo, da gostišče v kratkem pridobi rednega najemnika!
 
Skupaj z vami si želimo lepega vremena ter upamo, da boste preživeli nekaj prijetnih uric na našem kopališču.
 
 Zavod za šport Trbovlje
      Edvard Bravec

 
CENIK LKT 2010 + družinska 1.7.2015

Bazen je za kopalce odprt:
- med delavniki od 9.00 do 19.00 ure
- ob sobotah, nedeljah ter praznikih od 9.00 do 19.00 ure
- večerno plavanje od 20.00 do 22.00 ure (v avgustu od 19.00 do 21.00 ure)
- V primeru slabega vremena (hladno, deževno, vetrovno,…) bo bazen občasno zaprt.
- V soboto, 1.6.2019 je zaradi izvedbe 50. Lučkinega pokala kopališče za obiskovalce zaprto! V kolikor bo večernje plavanje omogočeno, vas pravočasno obvestimo.
- Kopalno sezono bomo predvidoma zaključili v začetku septembra, seveda v odvisnosti od vremena.
 
 
Informacije v zvezi z Letnim kopališčem je možno dobiti na blagajni kopališča, oziroma na telefon 0356 25 295 ali na sedežu zavoda, Rudarska cesta 6 – tel. 0356 25 280.
 
Trbovlje, maj 2019